Zomercursussen

  • Scuola d’italiano – Rome
    (Zomer)cursussen van minimaal 2 weken. Naast een voormiddag les per dag biedt Scudit ook veel andere activiteiten aan waarbij de stad Rome en omstreken uiteraard centraal staat zoals een begeleide wandeling langs de Fori romani, uitstap naar Frascati, Ostia Antica etc. De korting geldt enkel op het cursusgeld, niet op het verblijf en is vooral interessant voor een verblijf vanaf 3 weken.

  • Scuola Dante Alighieri – Camerino
    (Zomer)cursussen van minimaal 2 weken in een kleine universiteitsstad. Kleinschaliger dan Rome maar toch ideaal gelegen om ook wat uitstappen te maken naar andere steden zoals Perugia, Assisi, Gubbio of zelfs Firenze en Rome. De cursussen zijn erg communicatief (max. 15 studenten) en bieden onze studenten de kans om zo vooral de grammatica uit TV1 en TV2 in een heel praktische context toe te passen. De Scuola Dante Alighieri biedt ons elk jaar een paar studiebeurzen voor studenten die een zomercursus van 4 weken willen volgen en daarnaast enkele kortingvouchers voor wie buiten de zomermaanden een cursus van 2 weken wil volgen (ideaal voor de Paasvakantie of de intersemestriële vakantie).
  • Sema - Sestri Levante
    Zomercursussen van minimaal 2 weken in het mooie Sestri Levante aan de Ligurische kust. Sema voorziet na de lessen in de voormiddag verschillende activiteiten, waaronder een uitstap naar Genova, Portofino en Cinque Terre. Er zijn zowel studiebeurzen beschikbaar voor een gratis cursus als voor een cursus aan halve prijs.